Mijn vrouw en ik zochten een oplossing voor onze fietsen. We wonen namelijk in een huis met een vrij kleine tuin. Aangezien iedereen in principe vrij zicht heeft op onze tuin, willen we onze fietsen niet in het zicht in de tuin hebben staan. We hebben geen schuur, dus moesten op zoek naar een andere geschikte oplossing. Toen kwamen we erachter dat je bij Provelo een houten fietsenberging kunt kopen, ideaal!

houten fietsenbergingVoordelen van een houten berging

Met een houten fietsenberging kun je fietsen op een goede en mooie manier opbergen, zodat deze uit het zicht zijn. Ook beschermt de berging uiteraard tegen weersinvloeden zoals regen, onweer, hagel en sneeuw. Zo blijft je fiets in een goede staat. Wij hebben de Lutra-Box STANDAARD, een fietsenberging waarin allebei onze fietsen prima passen. We zijn er erg tevreden mee. Daarnaast is het regenwaterdicht en onderhoudsvrij. We konden de fietsenberging eenvoudig zelf monteren.

Ook andere opbergoplossingen

Bij Provelo kun je niet alleen opbergoplossingen voor fietsen vinden, zo vind je er ook containerberging en voor bakfietsen, scooters, motors. Wij hebben inmiddels onze berging al een tijd in onze tuin, alles wat ze beloven is waar. Onze fietsen passen er prima in en de berging blijft ondanks het nadelige weer hier in Nederland mooi.