cleanroom stoelen

Bij mij op het werk waren ze op zoek naar goede cleanroom stoelen, maar waar koop je die? Nou bij Amelectric natuurlijk! Dit bedrijf levert goede kwaliteit werkstoelen aan diverse soorten bedrijven. Meer weten over de voordelen?

Strenge eisencleanroom stoelen

In een cleanroom wordt er gewerkt met een aantal strenge eisen, de omstandigheden in de ruimte moet optimaal zijn. Er zijn dan ook een aantal eisen opgesteld waaraan cleanroom stoelen aan moeten voldoen. De stoelen van Amelectric zijn uitgevoerig getest en onderzocht op kwaliteit voordat ze gecertificeerd zijn, zo weet je zeker dat deze aan de strenge eisen voldoen. Met een werkstoel van Amelectric zit je dus zeker weten goed. De stoelen voldoen aan de volgende standaards:

  • Lucht zuiverheid klasse 3 conform DIN EN ISO 14644-1
  • Lucht zuiverheid klasse 1 conform US Fed. St. 209
  • Bepalingen in de EU GMP-richtlijnen
  • ESD metingen conform de EN61340-5-1

Bijzonder comfortabel en snel in huis

Je kunt de stoelen makkelijk en snel online bestellen, de stoelen worden dan snel geleverd. Wij hebben de speciale cleanroom stoelen en ik moet zeggen dat deze bijzonder comfortabel zitten. Je kunt de stoelen verstellen, waardoor je op verschillende werkhoogten kunt werken. Dit is erg fijn! Zeker een goede aanrader dus!