Ben je op zoek naar een camping voor singles? Dan zou ik maar snel bij Vakantie Anders kijken, daar hebben ze een leuke camping voor singles waar je in contact kunt komen met inspirerende mensen. Ook staat er een heel programma met activiteiten voor je klaar. De camping is te vinden in de Ardennen. Met deze spirituele workshops kun je er op rekenen dat je geest en lichaam helemaal tot rust gaan komen. Op deze camping geef je jezelf de kans om een heel andere kant te leren kennen.

Ervaring camping voor singles

Stef: ik ben net een paar dagen terug van vakantie met Vakantie Anders. Ik was eerst een beetje sceptisch omdat je wel in je eentje gaat, maar het was zó gezellig. Ik heb veel nieuwe vrienden gemaakt en als ik volgend jaar nog single ben ga ik zeker weer!

Elise: ik ben een paar weken geleden mee geweest naar de camping in de Ardennen. Ik ben samen met een vriendin gegaan die ook single is en we hebben echt de leukste tijd gehad met de mensen daar. Veel leuke nieuwe ontmoetingen met gezellige mensen. Ik zeg niet dat ik de ware gevonden heb maar ik date nu wel iemand die ik daar heb ontmoet en we zijn elkaar nu gewoon beter aan het leren kennen. Ik raad zo’n singles trip echt aan!