Overal om je heen wordt gebouwd: complete woonwijken schieten overal uit de grond, maar er is tegelijkertijd ook meer vraag naar groen. En daar komt BTL bij kijken. BTL is een bekende naam in de groensector; dit grote bedrijf zorgt er al jaren voor dat er een goede balans ontstaat tussen woningen en groen. Dit gaat over particulieren maar ook bedrijven en organisaties. Groener leven wordt mogelijk gemaakt door BTL; dit bedrijf zorgt voor een goede balans rondom woning en bedrijfspanden en dit realiseren zij door de goede kennis maar ook de beste vakmensen.

Meer waarde met groen

Meer groen in de omgeving van je woning of bedrijfspand kent veel voordelen. Het is in de eerste plaats een prettige omgeving waar je beter in kunt werken of ontspannen. Daarnaast is het gezonde leefklimaat ook een groot voordeel. Tot slot wordt een pand aantrekkelijker vastgoed dankzij de juiste (groene) uitstraling. Kiezen voor meer groen heeft dus vrijwel alleen maar pluspunten.

Groener wonen, werken, leren en sporten

Bij BTL is er sprake van een groot team met alleen maar vakmensen. Zij hebben de juiste kennis en inzicht en kunnen overal iets moois van maken. De projecten van BTL zijn ook enorm divers; zo  kun je hier terecht voor een mooie daktuin, maar ook voor de inrichting van grote terreinen. De creativiteit bij de medewerkers van BTL zorgen altijd voor het gewenste resultaat. Online kun je brochure bekijken maar ook contact opnemen. Wil je groener wonen, groener leren, groener sporten of groener werken? Alles is mogelijk bij BTL.