Ik was laatst bij een bedrijf op bezoek waar ik bijzonder respect voor heb. Je kan altijd leren van andere bedrijven, en ze waren zo vriendelijk om ook kennis met mij te willen maken. Toen ik door de ruimtes heen liep, zag ik dat ze een hele grote brandcompartiment hadden. Voorzien van de nieuwste snufjes, het zag er echt prachtig uit. Ik was zeer onder de indruk. Een medewerker heeft mij toen van alles uitgelegd, waardoor ik nog meer onder de indruk was. Begrijp me niet verkeerd, natuurlijk hebben we ook een brandcompartiment, maar lang niet zo groot als deze. Echt, het is fantastisch om te zien. Toen ik thuis was heb ik meteen gekeken wat wij konden doen om het allemaal weer even wat beter te maken. Ik wil ook absoluut niet verouderen, je spullen moeten altijd goed werken. Veiligheid is het allerbelangrijkste. Ik hoop in de toekomst ook te kunnen groeien, maar dit vergt veel geduld.

Denios

Dat maakt niet uit, ik heb er wel vertrouwen in. Als je je maar blijft verwonderen en de goede keuzes blijft maken. Ik weet in ieder geval wel zeker dat onze compartiment aan vernieuwing toe is! Aan de slag.