pianoles Nieuwegein

Mijn eerst pianoles Nieuwegein mogen realiseren! Vorige week heb ik mijn verjaardag mogen vieren en dit heb ik als cadeau gekregen. In het begin twijfelde ik onwijs hieraan aangezien ik het niet had verwacht dat ik het zou kunnen. Echter op het moment dat ik de klanken kon laten horen door middels van mijn vingers merkte ik een opluchting. Hoe gaaf is het om te zien en te horen dat jouw vingers de juiste klanken geven op de toetsen!

pianoles Nieuwegein

Super leuke ervaring

De eerste les was voor mij een soort van proef. Zo kon ik ervaren of dat het bij mij past of niet. Ik kan je in ieder geval wel meedelen dat ik hier onwijs van heb genoten. De les was perfect en hierdoor heb ik mijzelf ook ingeschreven bij dit bedrijf. Overigens spreek ik over de website van piano-instituut.nl waar ik mijn lessen volg. Dit is perfect en ik merkte vrijwel direct dat er een soort van klik te vinden is. Een prettige omgang met Rocus, de leraar, is ideaal. Ik kon mijn hart echt even laten genieten van de prachtige klanken die je te horen krijgt.