Je kan niet meer om social media heen. Het is overal. Alles dat je ziet of dat je doet gaat allemaal via social media. Het is voor iedereen dus een goed idee om in ieder geval gebruik te maken van een social media. Op die manier ben je voor iedereen bereikbaar en blijf je van het nieuws op de hoogte, maar welke social media platformen zijn er? FaceX legt het je graag uit!

WhatsApp

Het grootste platform is WhatsApp. Bijna alle communicatie tussen mensen gaat via dit platform. Het is dus een erg goed idee om in ieder geval WhatsApp te installeren op je telefoon. Je koppelt eenvoudig jouw telefoonnummer aan de app. Vervolgens kun je naar een andere gebruiker met WhatsApp berichtjes sturen. Bijna iedereen communiceert op deze manier met elkaar. Het is dus een slim idee om in ieder geval deze app te downloaden.

Facebook

Een ander platform is Facebook. Op deze app kun je berichten delen. Deze berichten bestaan uit tekst, een foto, een video of een gevoel. Deze berichten kun je plaatsen en al je vrienden kunnen dit bericht zien. Je vrienden kunnen vervolgens hierop reageren en zij kunnen het eventueel delen met hun eigen vrienden.

Instagram

Een laatste platform is Instagram. Dit platform is een platform speciaal voor foto’s en video’s. Je plaatst je foto en vervolgens zet je er een bijschrift bij. Het bericht wordt gedeeld met je volgers.