versnellingsbak vervangen

Vorige week heb ik mijn versnellingsbak vervangen. Helaas toont mijn auto de laatste tijd steeds meer kuren. Maar om niet meer te kunnen schakelen is echt een ramp. Het begon een tijd terug al met problemen, de pook schoot steeds vaker uit de versnelling. In het begin dacht ik dat het aan mij rij-stijl lag, maar niets was minder waar. Toen ik merkte dat het echt aan de auto lag en niet aan mijn rij-stijl heb ik een afspraak gemaakt bij Euro Transmissie. Voor die tijd heb ik eerst een offerte aangevraagd om ongeveer te weten hoeveel het mij gaat kosten. Aangezien ik maar een oud brikkie heb, wil ik graag weten of het niet al teveel gaat kosten. versnellingsbak vervangen

Wat een geweldige service

Via het internet heb ik een afspraak gemaakt bij Euro Transmissie. Natuurlijk wist ik niet precies wat er aan mijn auto mankeerde, maar daar kwam ik snel achter. Het bleek dat de versnellingsbak vervangen moest worden. Een voordeel is dat dit bedrijf veel spullen op voorraad heeft, dus lang op een reparatie wachten is overbodig. Ook heb je een half jaar garantie op de reparatie. Dat noem ik nu eens geweldige service. Mijn wagen is weer top in orde en hoop nog vele kilometers hiermee te kunnen rijden.