iPhone reparatie Den Haag

Om precies te zijn; een maand geleden ging mijn iPhone stuk, hier baalde ik natuurlijk enorm van. Ik had mijn iPhone laten vallen waardoor er een barst in het scherm was ontstaan. Aangezien ik mijn iPhone gebruik als agenda en voor sociaal gebruik wilde ik deze zo snel als mogelijk laten maken. Gelukkig woon ik in Den Haag en hier zijn veel telefoonwinkels. Maar voor welk bedrijf kon ik het beste kiezen voor iPhone reparatie Den Haag. Via een goede vriend kwam ik in aanraking met het bedrijf Europa Telecom. Europa Telecom ligt centraal in de stad Den Haag, het is makkelijk te bereiken en ook zit het bedrijf gevestigd naast een parkeergarage.

iPhone reparatie Den Haag

Betrouwbaar personeel bij Europa Telecom

De keuze voor Europa Telecom is uiteindelijk de juiste gebleken. De eigenaar van dit bedrijf was klantvriendelijk, hielp mij hartstikke goed en deed er alles aan om mijn iPhone zo snel als mogelijk te repareren. Gelukkig had hij nog een iPhone 6 scherm op voorraad en zodoende was mijn iPhone binnen 45 minuten gerepareerd. Bent u op zoek naar iPhone reparatie Den Haag? bezoekt u dan het filiaal van Europa Telecom eens!