kantineinrichting

Op mijn werk hebben wij sinds kort een nieuwe kantineinrichting gekregen. Het leuke is dat de directie ervoor heeft gekozen om allemaal gekleurde kuipstoelen te kopen. In plaats van de houten bruine modellen die wij eerst hadden. Via de groothandel hebben zij deze meubels gekocht en niet alleen de stoelen maar ook mooie tafels en kasten behoorden tot de aanschaf. Sinds deze nieuwe aanschaf hebben wij er moeite mee om weer aan het werk te gaan, want deze stoelen zitten perfect. Want elke stoel heeft nu een zachte zitting, waar je nu bijzonder goed op zit. niet voor niets zijn dit dan ook ergonomische modellen.  kantineinrichting

Een mooie kantineinrichting

Nooit gedacht dat een inrichting van een ruimte zoveel invloed kan hebben op de spullen die je erin zet. Voorheen was het snel even een broodjes eten om weer aan de slag te kunnen., Maar tegenwoordig is het zo gezellig in onze pauze, dat wij bijna de tijd vergeten. Elke stoel heeft een andere kleurt en de zitting is va stof en zitten bijzonder lekker.

Ben jij ook nieuwsgierig wat dit bedrijf misschien voor jouw bedrijf of school kan betekenen, neem dan een kijkje op de website. Of neem persoonlijk contact op met dit bedrijf.