glascoating

BRILA Premium is een van de best geteste glascoating met geavanceerde technologie uit Japan. Deze beschermlaag kan ervoor zorgen dat jouw lak van jouw wagen een stuk langer meegaan. Deze beschermt tegen UV straling, vervuiling en weersomstandigheden. Tevens geeft deze laag ook een bijzonder mooie glans aan de lak. Toen ik dit ooit bij een collega van mij zag en kreeg te horen hoe ik dit ook kon krijgen heb ik meteen een afspraak bij Brilliant Detailing gemaakt.  glascoating

 

De vele voordelen van glascoating op een rij

De voordelen van deze coating:
– Zeer diepe glans
– Water- en vuil afstotend
– Kraswerend
– UV-bestendig

En maar liefst 5 jaar garantie!

Vanaf het moment dat ik duidelijk het verschil zag tussen de laklaag van mijn auto en die van mijn collega, wist ik zeker dat ik dit ook wilde. Meteen heb ik hier een afspraak gemaakt en kon ik hier al snel terecht voor een behandeling van mijn bolide.

Het moment dat ik mijn wagen weer op kon halen heb ik even op een afstand staan kijken. Normaal is mijn auto rood, maar deze was op een bijzonder mooie manier rood. De kleur leek nu veel intenser en mooier. Zelfs toen ik naar buiten in de regen reed, gleden de druppels zo van mijn wagen af, geweldig!