Mindfulness Alkmaar

Mindfulness in Alkmaar, heeft mij weer doen genieten van het leven. Ik ben, zoals velen het noemen, een zwart kijker. Alles wat ik vroeger heb meegemaakt, haal ik vandaag de dag weer naar boven. Het lukt mij niet om het verleden te laten rusten. Inmiddels ben ik oma geworden en je zal denken dat je daar juist van geniet. Natuurlijk doe ik dat ook, maar ik heb vroeger zelf zoveel meegemaakt, dat het gewoonweg moeilijk is om nu te kunnen genieten. Vaak ben ik op zoek naar een knopje op mijn lichaam om die negatieve gedachten uit te kunnen zetten, maar helaas heb ik die nog steeds niet gevonden.  Mindfulness in Alkmaar

Wat een cursus Mindfulness in Alkmaar voor mij heeft betekend

Een goede vriendin van mij, één van de weinige die mij niet heeft laten zitten, zag dat ik vaak erg somber was. Op de vraag wat er aan mij mankeerde kon ik geen antwoord geven, dat wilde ik eigenlijk niet. Tot zij op een dag mij op kwam halen om naar een cursus Mindfulness in Alkmaar te gaan. Sindsdien ben ik weer het zonnetje in huis en kan ik weer genieten van de mooie dingen in mijn leven. Ik kan dit iedereen dan ook aanraden!