Nadat wij onze woning hebben verbouwd, willen wij alleen nog onze tuin laten aanleggen. Echter hebben wij hier niet voldoende kennis van. Zodoende heb ik ervoor gekozen om opzoek te gaan naar een hovenier die ons hiermee kan helpen. Als je op het internet gaat zoeken, dan vind je een tal van bedrijven die het kunnen realiseren. Zo ben ik terecht gekomen op de website van annelaansmatuinen.nl. Dit bedrijf heeft zulke onwijs leuke projecten in de portfolio.  Ik kon het gewoon niet laten om een afspraak te maken met dit bedrijf zodat ik de kosten te horen krijg.

Gezelligheid

Natuurlijk is het erg belangrijk dat het eindresultaat prachtig genoeg is. Toch wilde ik maar al te graag de prijzen weten alvorens ik uberhaupt besluit om te renoveren. De kosten welke bedrijven soms hanteren zijn naar mijn mening aardig aan de hoge kant.

Uiteindelijk is annelaansmatuinen.nl bij ons langs geweest om een offerte op te maken. Dit werd zeer netjes en eenvoudig genoteerd en zo konden wij onze wensen ook doorgeven. De offerte hebben wij vrij snel mogen ontvangen en ik kon dan ook niks anders dan er akkoord voor geven.