Een Ooievaarsbek kopen is zeker geen slecht idee. 3 jaar lang had ik deze plant in mijn tuin en het is mij heel erg bevallen. Wat ik zo mooi vind aan deze bloemen van de plant is voornamelijk de kleur. Die zachte roze kleur die de bloemen heeft komt heel goed naar voren in mijn tuin. Deze plant kan een hoogte bereiken tussen de 125 en 150 centimeter. Het is een plant die er heel natuurlijk uitziet, wat mijn tuin een mooie sfeer geeft.

Alleen maar voordelen

Deze plant vind ik echt een plant van alleen maar voordelen. Een Ooievaarsbek kopen is goedkoop en je hebt er 3 jaar plezier van. De plant bloeit in de periode van Juni tot en met Augustus. De mooie kleur van deze bloem heeft mij de doorslag gegeven om de plant te kopen. Je kan de plant het hele jaar aanplanten behalve bij vorst. Dit is een groot voordeel.Ook blijft de plant mooi groen. Dit zorgt ervoor dat als de plant niet in bloei staat, dat je een mooie groene plant in je tuin hebt staan!