Door middel van gestalttherapie begin ik langzaamaan weer een beetje op te krabbelen.  Nooit geweten dat er zoveel moois op de wereld te zien is, te denken aan de mooie omgeving waar ik woon en het fluiten van de vogeltjes in mijn tuin. Nadat ik een flinke burn out had gekregen en hierdoor werkloos ben geworden zag ik het nut van het leven echt niet meer in. Samen met de huisarts heb ik naar een oplossing gezocht en kwam daardoor in contact met de therapeut Marga van Blanken, eigenaresse van Praktijk Akkerwinde.

Een nieuwe baan

Door de geweldige hulp die ik van de therapeut Marga van Blanken heb gekregen tijdens mijn gestalttherapie, voel ik mij weer een gewaardeerd persoon.

Wij zijn ondertussen een half jaar verder en ik heb weer werk gevonden. De gesprekken die ik met de therapeut heb gehad hebben mij er bewust van gemaakt dat er meer in het leven is dan alles alleen maar somber in te zien. De therapie kan je zowel in groepsverband als individueel volgen. Omdat ik zelf niet precies in de gaten had wat er met mij aan de hand was, leek het volgens de therapeut een goed idee om de eerste paar gesprekken in groepsverband te volgen. Tijdens deze gesprekken hoorde ik dan ook de verhalen van andere mensen met een burn out of andere problemen.