Wanneer je de hulp van een boekhouder Amsterdam nodig hebt, dan ben je bij Bennett’s Finance & Advice aan het juiste adres. Als ZZP’er  dacht ik altijd dat ik al mijn zaken goed voor elkaar, helaas bleek dat in de werkelijkheid anders te zijn. Tot ik op een gegeven moment door de bomen het bos niet meer zag en het leek dat ik meer uitgaf dan er binnen kwam. Het werd tijd dat ik de hulp van een professionele boekhouder in ging schakelen. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek kwam ik er al snel achter wat deze boekhouder voor mij kon betekenen.  

Alles weer op een rij

Dankzij de hulp van de boekhouder uit Amsterdam kreeg ik weer een duidelijk overzicht in mijn administratie. Door een simpele rekenfout kreeg ik zeer grote verschillen in mijn boekhouding. Gelukkig had de boekhouder deze fout al snel in de gaten en heeft alles gecorrigeerd. Door mijn stomme rekenfout kwam ik er achter dat het zeker verstandig was om dit soort zaken uit handen te geven. Daarom heb ik de afspraak gemaakt om de hulp van de boekhouder van Bennett’s Finance & Advice vaker in te schakelen. Vooral voor tussentijdse rapportages is het een fijn idee dat ik mij daar geen zorgen meer over hoef te maken.