geboortekaartjes

geboortekaartjes

Leuk ontwerp

Toen mijn baby’tje bijna geboren zou worden, bedacht ik mij dat ik leuke geboortekaartjes wilde laten maken. Bij Kiss geboortekaartjes kon ik leuke geboortekaartjes jongens laten maken. Die had ik nodig, want ik wist al dat ik een jongetje zou gaan krijgen. Bij Kiss geboortekaartjes zag ik echt de leukste geboortekaartjes voor jongens voorbij komen, dus de keuze was nog lastig! Er staan veel verschillende ontwerpen online en ik wilde als eerst de keuze voor een kleur maken. Ook moest ik bepalen of ik er een foto op wilde laten zetten.

Uiteindelijk heb ik besloten voor een mooi blauw kaartje te gaan waar een leuke afbeelding op staat. Toen ik eenmaal bevallen was heb ik mijn zus de rest van het kaartje laten afronden. Zij gaf door wat de naam, datum, tijdstip en de lengte en het gewicht van mijn kleine waren. Met twee dagen had ik de kaartjes binnen en kon ik die overal gaan verspreiden. Iedereen gaf mij complimenten over de leuke kaartjes, dus dat kan ik jullie ook aanraden! Als je gemakkelijk geboortekaartjes wilt bestellen, kun je het beste naar Kiss geboortekaartjes gaan, voor leuke geboortekaartjes voor jongens en meisjes.