bedankjes

bedankjes

Vrijwilligers belonen

Een tijd geleden heb ik een erg leuk evenement georganiseerd voor alle kinderen in de buurt. Omdat er natuurlijk geen budget was voor medewerkers, hebben wij vrijwilligers ingezet. We hebben twee fantastische dagen met de kinderen gehad. Er was veel leuks te doen en alle vrijwilligers hebben zich super ingezet. Nu wil ik natuurlijk wel iets terug doen voor de vrijwilligers. Wie weet waar ik leuke bedankjes kan vinden? Voor de vrijwilligers wil ik namelijk een aantal verschillende bedankjes kopen, zodat zij weten hoezeer zij gewaardeerd worden.

Nu is mijn vraag dus: waar kan ik dit soort bedankjes vinden? Graag bestel ik ze online, dat is het makkelijkst. Ik wil niet naar verschillende winkels gaan en wil ook niet voor elke vrijwilliger hetzelfde bedankje kopen. Klein dilemma dus, maar jullie kunnen mij vast helpen! Wie weet leuke webshops? Tevens ben ik op zoek naar shops die relatief lage prijzen hanteren. Ik wil geen dure cadeaus kopen maar een leuk aantal kleinigheidjes. Het gaat immers om het idee, nietwaar?

Laat mij alsjeblieft weten welke webshops leuk zijn en welke ik natuurlijk kan vertrouwen! Ook ben ik benieuwd naar jullie mening over wat nou echt leuke bedankjes zijn!