4 persoons bed

Delen jouw kinderen een slaapkamer? Dat is een gemakkelijke manier om ruimte te besparen. Vaak vinden kinderen het nog gezelliger ook! Maar twee bedden in een kamer nemen wel veel ruimte in beslag. De oplossing? Een stapelbed.

Stapelbed met uitschuiflade

Stapelbedden met laden

De meeste kinderen vinden een stapelbed hartstikke leuk. Het is een ideale mogelijkheid om te klieren, forten te bouwen en van bed te rouleren met elkaar. Bovendien is een stapelbed bij uitstek ruimtebesparend. Het prettige daarvan is dat je kinderen ruimte overhouden om te spelen. Zo zorg je er tegelijkertijd voor dat al dat speelgoed in de slaapkamer blijft zodat je er niet over struikelt in de gang. Win-win! 

Wil je alle beschikbare ruimte helemaal optimaal benutten? Kies dan voor een stapelbed met laden. Sommige stapelbedden hebben een extra lade onder het onderste bed. Dit is een perfecte plek om speelgoed, kleren en schoenen van de kinderen op te bergen. Je kunt ze zo ook goed zelf leren om op te ruimen aangezien de lade laag te vinden is en de kinderen er dus zelf bij kunnen. 

Groen stapelbed

Kleuren en veiligheid

Het kan leuk zijn om samen met je kinderen een stapelbed uit te zoeken. Er zijn namelijk talloze kleuren en soorten beschikbaar. Met name online is het aanbod zeer groot. Als jouw kids het bed zelf uit mogen zoeken dan zullen ze er ook zorgvuldiger mee omgaan. Zorg wel dat je een leverancier zoekt die regels omtrent de veiligheid in acht neemt.