Misschien heb je ooit al eens gehoord van de term helderziende paragnosten maar heb je geen idee wat het betekent. En misschien ken je ook wel mensen die ooit eens hulp gevraagd hebben van een paragnost en overweeg je dit mogelijk ook? Dan wil ik je heel graag wat uitleg geven.

Wat is een paragnost of een medium?

Er zijn mensen die meer kunnen waarnemen dan wij doen. Sommigen geven aan dat ze aura’s kunnen lezen, anderen zien overledenen en kunnen je daar helpen met vragen, nog anderen doen kaartlezingen om te kijken wat te toekomst voor je in petto heeft en zo kun je nog wel even doorgaan. Eens je besloten hebt een medium te raadplegen, vraag je je wellicht af waar je een betrouwbare paragnost vindt.

Paragnostenplatform.nl

Op deze site bevinden zich heel wat mediums die allemaal een specialiteit bezitten. Bij elke foto staan namelijk de bijzonderheden van de paragnost. Op die manier kun je meteen vinden wat je zoekt. De site geeft ook duidelijk aan wie er op elk moment beschikbaar is, zodat wanneer je echt hulp nodig hebt, je nooit hoeft te wachten! Uiteraard is bellen niet gratis maar je beslist zelf hoe lang je aan de telefoon blijft dus heb je zelf controle over je uitgaven.