Heel erg blij ben ik met mijn aankoop, namelijk een headset draadloos pc, echt super voor als je net zoals ik een moeite hebt met draden, die schoten altijd los bij mij en elke keer kwamen ze in de knoop. Dit probleem heeft me over laten gaan tot koop op een headset draadloos pc. Alleen de nieuwste techniek brengt ook vaak de hoogste prijzen met zich mee, gelukkig vond ik al gelijk de website van BST Group, de scherpste prijzen vond ik hier en ook mijn gewenste product.

bst9

Besteld en klaar

De bestelling verliep simpel, al snel had ik afgerekend en kon ik even wachten op de levering, goede verpakking  en snelle service. Uit de doos bleek niks gelogen te zijn, de kwaliteit was perfect net zoals het beschreven stond op de website. Nu na een langere tijd van gebruik is het echt nog steeds geweldig. Het geluid en de connectie met de pc is prima, ik kan gewoon naar boven lopen terwijl mijn pc beneden de trap staat. Ook kan niemand mee luisteren met wat er te horen valt. Makkelijk opbergbaar en simpel mee te nemen. Topkwaliteit voor een goede prijs kan alleen bij BST Group, dus neem snel een kijkje op de website.