trui borduren

Een trui borduren kun je naar mijn mening het best laten doen via de volgende website: vandongenmetdekroon.nl. Kennen jullie deze firma al? Volgens mij zijn hun landelijk dan ook best bekend. Vooral dus bij bedrijven. Zelf heb ik er meerdere malen gebruik van gemaakt als particulier. Zo zit ik dus in een studentenvereniging. Bij ons is het dan ook verplicht om een trui te hebben met daarop ons logo. Ik vond et dan ook helemaal niet erg om deze trui aan te schaffen, ik heb die dan ook erg vaak aan. Hij zit namelijk erg comfortabel. Vooral in de wintermaanden heb ik die dagelijks aan. Dit totdat die natuurlijk in de was moet dan.

Zakelijk logo op een polo?

Dat is bij van Dongen met de Kroon dan ook mogelijk. Evenals handdoeken en andere kleding. Wat hun zo goed maakt is een oog voor detail. Wanneer je hun borduur werk bekijkt zie je gewoon dat zij er veel aandacht aan besteden. Verder kun je merken dat zij persoonlijke service hier hoog in het vaandel hebben staan.

Dit is namelijk ook een stukje uitstraling. Het maakt dat ook uit in welke branche je werkt. Wanneer werknemers en representatief draagt dit altijd een steentje bij.