Een paar maanden lang heb ik goed me best moeten doen om mijn rijbewijs b te halen. Toch is het me gelukt om binnen 26 lessen mijn rijbewijs te halen. Tijdens het lessen verliep alles volgens plan. Mijn instructeur gaf duidelijke en goede aanwijzingen, zodat ik met het examen geen fouten zou maken. Toch is het examen erg spannend. Het gaat natuurlijk om een redelijk bedrag wat je extra moet betalen als je niet slaagt. Toch stelde mijn instructeur mij op mijn gemak. Zo zei hij: Ik stuur je niet voor niks op examen, dat betekent dat ik er vertrouwen in heb dat je het haalt. Toch deed dat iets met mij!logo.osseforth

Het examen

Mijn examen verliep perfect. Wel was ik wat zenuwachtig, maar dat hou je altijd. Tijdens het examen heb ik geen fouten gemaakt. Ik ben Osseforth daarom ook erg dankbaar dat ik mijn rijbewijs b zo snel heb gehaald. De service is goed, de prijzen zijn goed en de instructeurs zijn van topkwaliteit. Mocht ik ooit nog mijn motorrijbewijs of aanhangwagenrijbewijs willen halen, ben ik zeker van plan om hier les te nemen. Echt een aanrader om hier te gaan lessen!