Zelf draag ik geen echt leer. Op de een of andere manier zit dit niet lekker bij mij, echter vind ik de imitatieleer jasjes wel goed zitten. Vreemd he?

Nu dat het voor mij weer hoog tijd is geworden om te gaan zoeken naar nieuwe mode hoopte ik het deze keer online te vinden. Eerlijk gezegd heb ik niet zoveel zin om naar de stad te gaan en daar te gaan zoeken. Ik zoek wat dat betreft het liefst via het internet, op mijn “luie” stoel en met mijn laptop op schoot. Door online te gaan zoeken heb ik aardig wat bedrijven gezien waar ik vast en zeker zou kunnen slagen. Bijvoorbeeld op de website van Bol.com hadden zij voldoende mode in het assortiment wat mij wel aanspreekt. Toch heb ik ervoor gekozen om te kijken op de website van Leathershopdoci.nl. Hier werd het voor mij in ieder geval al vrij snel duidelijk dat zij aantrekkelijke kosten hanteren.

Besteld!

Wegens het feit dat ik er niet op zit te wachten om zonder jas de straat op te moeten heb ik hier direct een bestelling geplaatst. Gelukkig waren zij erg snel met het leveren van mijn bestelling, hierdoor heb ik nu een nieuwe stoere jas!