lounge bank

lounge bank Wij hebben geluk gehad!

Pas toen onze nieuwe design tuinset binnen was gekomen, besefte ik mij hoe ontzettend veel geluk wij hebben gehad! Wij waren toe aan een noodoplossing, omdat onze huidige tuinset kapot was gegaan. Toen ik mooie design tuinsets zag, wilde ik eigenlijk investeren in een langdurige oplossing. De design sets waren erg prijzig in elke winkel waar ik keek. Dat was nou ook niet helemaal de bedoeling!

Uiteindelijk heb ik op het internet gezocht en daar vond ik de shop van Dutch Riviera. Van Dutch Riviera wist ik al dat de kwaliteit op en top was. De prijzen daarentegen lagen ook iets hoger dan ik bereid was te besteden. Tot ik op de pagina met design tuinsets terecht kwam en enkele modellen in de aanbieding zag! Dat was nog eens geluk want de mooiste bank, had daarom de beste prijs.

Toen de tuinset binnenkwam voelde ik hoe goed de kwaliteit was. Voor de prijs die ik betaald heb, had ik nooit zulke kwaliteit kunnen verwachten. Hier gaan wij zeker nog een aantal jaren plezier van hebben! Ik heb al met het gezin afgesproken dat wij de tuinset goed gaan verzorgen en schoon proberen te houden. Dan moet dat allemaal wel goed komen.