Onze grootste wens is uitgekomen, ik ben zwanger. De eerste maanden voelde ik mij alles behalve goed, maar nu het einde nadert voel ik mij bijzonder goed. Behalve de babykamer moeten wij ook op zoek naar leuke geboortekaartjes en waar kan je dit beter laten doen dan bij printshop Amstelveen. Omdat wij de kaartjes zelf hebben ontworpen was het alleen een kwestie van tijd tot wij exact de dag en tijd van de geboorte wisten, dan pas kon de printshop aan de slag. Natuurlijk hebben wij een gesprek gehad bij CopyCom om er zeker van te gaan dat zij onze kaartjes kunnen gaan drukken.  

Een zeer mooi resultaat

Doordat wij ons ontwerp van het geboortekaartje bij de CopyCom hadden achter gelaten was het een kwestie van even bellen zodra de baby was geboren.

Eindelijk was het dan zover en is onze dochter Suus geboren. Meteen naar de drukker gebeld en dezelfde dag konden de kaartjes al opgehaald worden. Wij hadden wel een beetje het idee hoe de kaartjes eruit gingen zien, maar in werkelijkheid is het nog veel mooier. Natuurlijk kan je voor veel andere zaken goed bij CopyCom terecht, denk hierbij aan:

  • Visitekaartjes
  • Brochures of folders
  • Posters
  • Briefpapier