Kisten voor tuinkussens

Kisten voor tuinkussensOnlangs was ik op zoek naar kisten voor tuinkussens en al snel vond ik een mooie kist bij Propetto. Je koopt hier allerlei mooie opbergkisten om je spullen uit het zicht te houden.

Kisten voor tuinkussens, maar ook voor fietsen en speelgoed

Omdat wij in de zomer regelmatig buiten zitten, vond ik het handig om de kussens binnen handbereik te hebben. Met de kist van Propetto kan ik de kussens snel opbergen en weer tevoorschijn halen en de kist voor tuinkussens ziet er ook nog eens supermooi uit. Ik heb gekozen voor een stalen kist met een aluminium deksel en deze is erg stevig. Soms schuiven we hem zelfs bij de tuinset en dan dient de kist als bankje.

Je kunt overigens ook kiezen voor een grotere kist waar je niet alleen je kussens in opbergt, maar ook bijvoorbeeld fietsen, speelgoed of gereedschap. De kisten zien er stuk voor stuk mooi uit en zijn van degelijke kwaliteit. Je kunt deze dan ook gerust het hele jaar door buiten laten staan. Ook zijn ze onderhoudsvrij dus je hebt er geen omkijken naar. Ik kan deze kisten voor tuinkussens dan ook zeker aanraden. Dankzij de vele opties en kleuren is er altijd een kist die bij je past en aan je wensen voldoet.