Ongediertebestrijding Eindhoven

Onlangs hebben wij gekozen voor ongediertebestrijding Eindhoven. Hadden we dit maar eerder gedaan! Sinds wij zijn verhuisd hadden we in onze nieuwbouwwoning namelijk last van zilvervisjes. Natuurlijk hebben we eerst alles geprobeerd om ze zelf te bestrijden omdat we bang waren voor hoge kosten. Zo las ik dat je je huis goed moet schoonmaken, moet luchten en natuurlijk alle kieren en naden dicht maken. Echter hielp het allemaal niet en kozen we ervoor om SPM ongediertebestrijding in te schakelen.

Ongediertebestrijding EindhovenOngediertebestrijding in onze woning te Eindhoven

Toen ik contact opnam met dit bedrijf was ik blij verrast. Ze konden al de volgende dag langskomen voor een gratis inspectie! Tijdens de inspectie werd onze hele woning bekeken om naar een passende oplossing te zoeken. Ons werd geadviseerd om iedere woonruimte te laten behandelen omdat zilvervisjes hardnekkig zijn en weer kunnen terugkomen. Dit leek ons een goed plan, we wilden het graag in één keer goed doen. Na het zien van een prijsindicatie hebben wij akkoord gegeven voor de ongediertebestrijding in Eindhoven.

Ook kregen we tips om te voorkomen dat de insecten terugkomen. Al met al werden we heel professioneel geholpen en was de ongediertebestrijding in Eindhoven de moeite waard. Tot op de dag van vandaag heb ik geen enkel zilvervisje meer gezien!