narrowcasting software

Ben jij in bezit van een MKB, of werk jij in een MKB? Dan weet je vast en zeker hoe belangrijk het is om jouw producten, ideeën en innovaties zo goed mogelijk te kunnen presenteren. Narrowcasting is de software voor jouw bedrijf dat ervoor zorgt dat jij jouw informatie via digitale schermen over kan brengen met anderen.

narrowcasting software

Wat is Narrowcasting?

Narrowcasting is een van de meest effectieve manieren om informatie te delen met klanten, gasten, bezoekers, leerlingen, patiënten etc. Met Narrowcasting software laat jij op digitale schermen de informatie die jij invoert zien op een mooie representatieve manier aan anderen.

Heb je een nieuwtje, agendawijziging, aanbieding of ander item dat je op jouw scherm wil delen? Dan is deze software de perfecte oplossing. Met de software voer je eenvoudig de tekst en afbeeldingen in op de schermen. Zo zijn er veel mogelijkheden met uw creativiteit in de software. Van video’s voor de medewerkers tot social media weetjes of posts. Het installeren van de software is ook snel gedaan en dat wordt bij aankoop ook uitgelegd. Het is allemaal binnen handbereik met de Narrowcasting software.Check hier wat Narrowcasting voor jouw bedrijf kan betekenen.