Wanneer u op zoek bent naar een onderzoeksbureau voor macro energie, dan kan ik u een goed bedrijf aanraden. dat is het bedrijf: M.J. Stoffers Consultancy. Dit bedrijf zit gevestigd in Zoetermeer. Zij zijn gespecialiseerd in het uitvogelen van het macroniveau, mesoniveau en microniveau. Dit allemaal zowel in het binnenland als in het buitenland. Dit bedrijf kan jou oplossingen bieden die zowel praktisch, innovatief en eenvoudig zijn op het gebied van macro economie. Wilt u een bedrijf in het buitenland opstarten? Dan is het heel handig om dit bedrijf in te schakelen. Dit bedrijf bestaat al sinds tweeduizend zes.

Onderzoeksbureau

Vraagmodellen

Het onderzoeksbureau kijkt goed naar de energievraag van uw bedrijf.  Hoeveel productiecapaciteit voor elektriciteit is er in de toekomst nodig? Door middel van een energievraagmodel kan er een goed advies worden gegeven. Daarin staan nuttige aanwijzingen voor het maken van een beleid. Hoeveel de investering met zich meebreng wordt berekend via kerngetallen. Dit bedrijf heeft al meerdere projecten op zijn naam staan voor macro energie. Zo is hij bezig geweest in  Zambia, Oekraïne, Suriname en Namibië. U kunt dit bedrijf inschakelen voor bijvoorbeeld:

  • Een analyse van de Nederlandse en buitenlandse economie door middel van theoretische en praktische kennis die opgedaan is in het verleden.
  • Het laten bouwen van eenvoudige macro economische modellen in de vorm van Excel spreadsheets.
  • Het ontwikkelen van energievraagmodellen

Voor meer informatie kunt u op de website kijken van dit bedrijf.