Van origine zijn Rieker herenschoen schoenen die door mensen gedragen werden die zeer invloedrijk waren in het noorden van Italië. Het schoenmerk is in 1874 opgericht in het zuiden van Duitsland. In Zwitserland is rond 1970 het hoofdkantoor gaan zitten en het is nu een grote schoenenfabrikant. De schoenen zijn van zeer hoge kwaliteit. Er wordt alleen gebruik gemaakt van de allerbeste materialen. Schoenen van Rieker zijn modieus, comfortabel, mooi, trendy en zitten perfect.
schoen
Anti-stress footwear
Rieker schoenen heeft een anti-stress systeem. Door dit systeem zijn de schoenen erg licht, hebben ze de perfecte demping, zijn ze erg flexibel, garanderen een goede voet afwikkeling en is er ruimte in de schoen zodat ze prettig zitten bij elke stand die de voet aanneemt. De schoenen zijn hierdoor zeer functioneel, van hoge kwaliteit en zeer modieus.
Er is een zeer uitgebreide collectie. Er zijn zowel heren als dames schoenen. De collectie bestaat onder andere uit veterschoenen, instappers, slippers en sandalen.
De schoenen zijn er in meerdere kleuren en maten. En erg makkelijk online te bestellen. Er wordt direct gekeken of de schoen op voorraad is zodat deze direct besteld kan worden.