Reachtruckcertificaat behalen

Wil jij je reachtruckcertificaat behalen? Dan ben je bij PTC Opleidingen aan het juiste adres. Hier leer je hoe je op een veilige manier kunt werken met een reachtruck.

Reachtruckcertificaat behalen in Amersfoort

Reachtruckcertificaat behalenHoewel een reachtruck en een heftruck op elkaar lijken, zijn het wel verschillende apparaten. De cursus om je reachtruckcertificaat te behalen is dan ook anders dan die voor de heftruck. Deze cursus voor reachtruck chauffeur duurt twee dagen en wordt gegeven vanuit de locatie in Amersfoort. De cursus bestaat uit een theoretisch deel en praktijk. Je leert hoe je op een veilige manier de reachtruck kunt bedienen en leer je meer over NEN normen, veiligheid en onderhoud en controle. De cursus wordt afgesloten met een examen.

Volg de cursus op locatie bij jouw bedrijf

Zijn er binnen jouw bedrijf meerdere werknemers die hun reachtruckcertificaat moeten behalen? Dan zijn er ook mogelijkheden om de cursus bij jou op locatie te doen. De cursus duurt dan één dag en wordt ook afgestemd om de situatie bij jouw bedrijf. Natuurlijk is het dan wel belangrijk dat er een reachtruck aanwezig is en er ook voldoende ruimte is om te oefenen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met PTC Opleidingen.