Marketing stage

Op zoek naar een leuke, uitdagende marketing stage? Dan heb ik een goede tip voor je. Ik had namelijk al snel een geschikte stage gevonden via Stagemax. Zij werken nauw samen met allerlei bedrijven en hebben hierdoor altijd een uitgebreid aanbod van vacatures. Kijk maar eens op de website!

Stagemax heeft altijd een passende marketing stage

Voor mijn opleiding moest ik verplicht een half jaar stage lopen. Hier keek ik erg naar uit, want je doet toch een hoop praktijkervaring op. Mijn voorkeur ging uit naar een online marketing stage. Ik heb me toen ingeschreven bij Stagemax en al snel werd ik gebeld. Tijdens dit telefoongesprek werden mij verschillende vragen gesteld. Zo kregen ze een goed beeld van mij als persoon en kunnen ze op zoek naar stages die bij jouw wensen aansluiten. Al snel hadden ze voor mij een sollicitatiegesprek geregeld bij een heel leuk bedrijf. Ik kreeg ook allerlei tips van Stagemax zodat ik goed voorbereid mijn gesprek in ging.

Marketing stageAl snel kreeg ik het bericht dat ik was aangenomen voor de marketing stage. Hier was ik natuurlijk ontzettend blij mee! Ik zit nu al een aantal maanden bij dit bedrijf en ik kan hier erg veel leren. Ze hebben mij zelfs al aangeboden om hier te blijven werken. Ik ben Stagemax heel erg dankbaar!