Na een avondje gezellig wezen stappen ging ik tegen een uur of twaalf weer naar huis. Ik woon al een tijdje in een gezellig appartement in het centrum van Utrecht, lekker makkelijk met het uitgaan, loop even om de hoek en ik ben er al. Toen ik met de lift naar boven ging zag ik tot mijn  schrik dat mijn voordeur open stond, met knikkende knieën liep ik naar binnen ervoor zorgend dat ik niets aanraakte in verband met eventuele sporen. Wat een ellende alles, maar werkelijk alles lag op de grond, al mijn kasten waren leeg. Hier was echt flink een zoektocht tussen mijn spullen gedaan. Snel de politie gebeld die er binnen vijf minuten waren, ook moest ik de Slotenmaker Utrecht bellen omdat ik anders mijn voordeur niet meer dicht kon krijgen, zo erg was deze beschadigd. Binnen een uur zat er alweer een nieuw slot in de deur, en was de politie ook alweer weg. Het idee alleen al dat er vreemden in mijn flat waren geweest heeft mij ertoe besloten om die avond bij een goede vriendin te slapen, geen denken aan om nu in mijn flat te blijven. Gelukkig was er niet veel buit gemaakt, maar de schrik zit er bij mij nog goed in.  6474451_orig