Als eigenaar van een restaurant weet je maar al te goed dat nu met het warme weer iedereen buiten wilt zitten. Dit vinden wij absoluut niet erg! Sterker nog, het kleed het restaurant goed aan wanneer gasten zien dat het er druk is. Nu dat ik nog op zoek ben naar terras windschermen hoopte ik het te vinden om het terras af te maken. Wij hebben ons terras voor een tijd terug geheel laten renoveren. En nu moet er alleen nog de laatste dingen gekocht worden willen we het zo hebben zoals verwacht. Door te zoeken op het internet is het mij in ieder geval wel gelukt om een bedrijf te vinden die dit verkoopt. Ik spreek in dit geval over Xterior. Bij hun kan je namelijk met een gerust hart aan de slag om een prachtige windscherm te bestellen. Aantrekkelijke lage prijs en niet te vergeten dat de windschermen nog op maat gemaakt wordt ook! Ik heb er dan ook voor gekozen om te bestellen in de hoop dat ze het snel komen bezorgen. Als ze net zo snel bezorgen als dat ze mij hebben  geholpen gaat het helemaal goed komen! 

logo