Na de corona tijd zijn we ons massaal een stuk comfortabeler gaan kleden. Dat betekent niet dat de pakken iedere dag weer uit de kast gehaald hoeven te worden om naar kantoor te gaan en deze te combineren met een paar hoge hakken om de outfit af te maken, maar dat we nu ook in een jeans naar het werk durven te gaan gecombineerd met een paar fijne sneakers waar vrouwen zich ook comfortabel op voort kunnen bewegen en geen last hebben van een paar zere voeten aan het einde van iedere werkdag. Daarom mogen een paar sneakers niet meer ontbreken in jouw kledingkast. Zie bijvoorbeeld La Strada

Wel goed gekleed voor de dag komen

Dat we allemaal massaal kiezen voor comfort en voor een outfit die toch ook iets meer naar casual office chique neigt, betekent dit niet dat we allemaal nu maar op onze afgetrapte sneakers op kantoor of op de andere werkplek willen verschijnen. Het is hierbij wel belangrijk dat je kiest voor een paar nette sneakers die mooi passen bij de rest van de outfit, zodat het wel te zien blijft dat je je best gedaan hebt bij het bij elkaar zoeken van de outfit en dat het geen bij elkaar geraapt zooitje geworden is. Je wilt tenslotte nog wel professioneel overkomen. 

Voor iedere outfit een sneaker

Door te zorgen voor meerdere soorten sneakers in je kast, heb je iedere dag wel een geschikt paar en je kunt zorgen dat je een aantal basiskleuren in huis hebt, denk bijvoorbeeld aan een paar zwarte of witte sneakers die je bij vrijwel iedere outfit kunt combineren. Wanneer je nog meer kleuren in huis wilt halen is dat natuurlijk leuk, maar wanneer je daar niet op zit te wachten, dan zullen de basiskleuren voldoende moeten zijn en kun je bijvoorbeeld zorgen dat je je riem of je accessoires zoals je tas hierop aanpast, zodat het allemaal bij elkaar een mooi geheel wordt.