Drie redenen om een tuinhuis met overkapping te nemen:

1. Bergruimte

Het kan echt verschrikkelijk zijn om een fiets in een overvolle schuur of overvol tuinhuisje te zetten. En de volgende dag begint hetzelfde gevecht weer als je hem er weer uit wilt halen. Veel makkelijker is het om een fiets buiten te laten staan, maar de regen is niet goed voor een fiets. Dit is reden één waarom een tuinhuis met overkapping een goed idee is. Hier kun je gemakkelijk je fietsen en scooter neerzetten, terwijl het binnen de veilige wanden van je schutting staat.

2. Zitruimte

Het is heerlijk om in je tuin te zitten maar het Nederlandse klimaat is nou eenmaal niet goed te voorspellen. Door regen of wind kan een gezellig momentje in de tuin verstoord worden. Daarom dat de overkapping van je tuinhuis een ideale plek biedt voor zitruimte. De tuinmeubels blijven mooier en je kunt er zelfs met slecht weer van genieten.

3. Vergunning

Het kan erg ingewikkeld zijn om een vergunning voor een groot tuinhuis te krijgen. Dankzij de open wanden van een overkapping is de vergunning daarentegen zo voor elkaar. Het tuinhuis vormt met een overkapping een geheel, wat rustig en stijlvol oogt.