Amstelveen heeft, zoal iedere gemeente, een aantal verschillende wijken. Deze wijken hebben allen een compleet andere uitstraling en ze liggen allemaal op een andere plaats in de gemeente Amstelveen. Wil je graag een huis kopen Amstelveen? Dan is deze makelaar Amstelveen de makelaar voor jou!

Stadshart

De eerste wijk waar we wat over gaan vertellen is Stadhart. Stadshart is de levendigste wijk van Amstelveen. De wijk heeft een dubbele functie. De wijk is namelijk zowel het stadscentrum als een woonwijk. Wonen en werken wordt met elkaar gecombineerd in dezelfde gebouwen. Veel woningen dateren uit na de oorlog. De meeste woningen zijn in de jaren 90 vernieuwd. De wijk heeft iedere week twee gezellige markten: vrijdags de gewone markt en dinsdags een biologische markt. 

Keizer Karelpark

Wil je graag wonen in een wijk met veel groen, maar wil je tegelijkertijd ook snel op een hoofdweg zitten? Dan is de wijk Keizer Karelpark ideaal voor jou! De wijk is namelijk erg groen aangekleed met forse groensingels en grote waterpartijen. De wijk heeft veel scholen, kerken en andere voorzieningen. Dwars door de wijk lopen een aantal hoofdwegen. Hierdoor ben je binnen de kortste keren op de snelweg.

Buitengebied Amstel

Amstelveen aan de Amstel staat bekend om het grote horecagebied. De wijk heeft een groot natuur- en recreatiegebied, open weides, bossen, sloten en zelfs enkele moerasgebieden.