Stel je even voor. Je hebt een heel stel melkkoeien rond je huis lopen. Al deze koeien geven dagelijks een grote hoeveelheid melk. Om jezelf te ontlasten heb je een aantal jaar geleden een automatische melk carrousel gekocht. Hierdoor hoef je de koeien niet meer met de hand te melken. Na het melken heb je enorme hoeveelheden melk. Je wilt deze zuivel verwerken tot bijvoorbeeld kaas, maar met de hand is het niet te doen. Hoe ga je toch de grote hoeveelheid melk vervaardigen? Dit kan eenvoudig met een zuivelverwerkingsmachine van Lekkerkerker Equipment!

De machines

Lekkerkerker Equipment heeft een groot aantal machines in haar assortiment. Je kan bij het bedrijf terecht voor:

  • Vulmachines
  • Verpakkingsmachines
  • Separatoren
  • Homogenisatoren
  • Processing machines

Alle zuivelverwerkingsmachines en zuivelverpakkingsmachines zijn van een hoge kwaliteit. De machines zijn van A-merk kwaliteit en zullen je niet snel in de steek laten. Het allermooiste van de machines is dat er veel tweedehands zijn. Hierdoor is de return of investment vele malen hoger dan bij een nieuw model en draag je bij aan de circulaire economie!

Garantie

Alle machines hebben voor verkoop een controle check gehad of zijn verkocht zoals ze zijn bij verkoop. Het tweedehandse aspect van de machines hoeft je niet tegen te staan. Na een complete revisie van de machines gaan ze maar liefst tien jaar zonder onderhoud mee! Bij een revisie wordt onder andere het totale frame gestript, gestraald en gespoten. Daarnaast worden alle beschadigde onderdelen of onderdelen met slijtage vervangen. Na de revisie heeft de machine altijd 6 tot 12 maanden garantie. Dat is afhankelijk van de uitgevoerde revisie.