werk terneuzen

Terneuzen is een stad in Zeeland. Het ligt in de gelijknamige gemeente Terneuzen. Als productiearbeider of productiemedewerker speel je een belangrijke rol in het productieproces. Je hebt assisterende en uitvoerende taken die bijdragen tot het maken of het bewerken van een product. Werken als productiemedewerker? Werk Terneuzen?

Productiemedewerker Kookfabriek Terneuzen

Als productiemedewerker zal je meewerken met het voorbereiden van de maaltijden, de producten opscheppen en de juiste etikettering verzorgen. Er is ook een mogelijkheid om op andere afdelingen te werken zoals op de porti-pack afdeling of op de wasserij. Hier ben je meer bezig met het zorgen dat de producten netjes opgeborgen worden en de werkvloer schoon te houden zodat er lekker doorgewerkt wordt. Je moet een HACCP-certificaat hebben of bereid zijn deze te halen en je moet ervaring hebben met het werken in een productiebedrijf.

Productiemedewerker Volvo

Als productiemedewerker bij Volvo Gent loop jij mee op de productielijn om samen met jouw collega’s de eindassemblage te doen bij splinternieuwe Volvo auto’s. Jouw werk vindt plaats op de high-tech productielijn van Volvo. Jij bent samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor alle onderdelen die op de auto worden gemonteerd. Je doet dit aan de lopende band en bent dus continu bezig.