Misschien zit je er nu alleen nog maar over te fantaseren of zit jij er momenteel volop in: de babyfase. Zo kun je natuurlijk lekker wegdromen bij het nadenken over de leukste outfits voor jouw baby. Tegenwoordig kun je zoveel hippe kindermerkkleding kopen, je kunt dus eigenlijk alle kanten wel op. Ga je voor stoere of schattige babykleding? Een mix kan natuurlijk ook. Je kunt het bijna zo gek niet bedenken of het is wel online of in de winkel te vinden. Wanneer je er even voor gaat zitten kun je waarschijnlijk al een aardig vol lijstje opstellen met items die essentieel zijn om aan te schaffen voor je baby.

Must have babykleding

Voor je baby heb je al best wat kledingstukken nodig om deze zowel comfortabel als fashionable voor de dag te laten komen. Het is slim om voor de geboorte van jouw kind al een lijstje te hebben gemaakt en eventueel al items aan te schaffen om goed voorbereid te zijn. Zo is er hippe meisjes babykleding te vinden, stoere jongens babykleding en zijn er zelfs unisex kledingstukken verkrijgbaar voor wanneer je bijvoorbeeld het geslacht van je kind nog niet wilt weten. Ook handig om deze kledingstukken later te gebruiken voor een jonger zusje of broertje. Zeker door de wisselende seizoenen is het handig om de kledingkast van je kindje te vullen met variërende babykleding. Zo zijn er zeker een aantal items die onmisbaar zijn in de garderobe.

1. Romper

Wanneer je baby klein is zal deze waarschijnlijk de meeste uren thuis doorbrengen. Dan is het wel zo fijn om je kind lekker comfortabel aan te kleden. Een romper kan dan ook niet ontbreken in de lijst. Zeker handig om er een paar aan te schaffen, omdat er nog wel eens geknoeid zal worden.

2. Mutsje

Om het hoofdje van je baby lekker warm te houden kun je ook een mutsje aanschaffen. Kies voor een muts die match met de romper van je baby of ga lekker mix en matchen en ga voor een mutsje met een print.

3. Sokken

Om de voeten van je kleine warm te houden wanneer deze geen romper draagt, kun je een aantal paar sokken aanschaffen.

4. Pyjama

Een heerlijk comfortabele outfit voor in de nacht kan natuurlijk ook niet ontbreken. Zo zijn er veel verschillende soorten pyjamas te vinden voor jouw kleine. Je kunt er één aanschaffen als een set van bijvoorbeeld een shirt en broek. Hiernaast zijn er ook boxpakjes te vinden, de onesies onder de baby’s laten we maar zeggen. Heerlijk comfortabel en makkelijk. Online zijn er veel kleuren en printjes te vinden, voor ieder wat wils dus.

5. Complete outfits

Wanneer je jouw baby in iets anders wilt stoppen dan een romper kun je natuurlijk ook voor een leuke outfit gaan. Denk hierbij maar aan stoere spijkerbroeken, t-shirtjes met een print, een vestje daaroverheen op de wat koudere dagen of een leuke trui. Zo kun je lekker gaan combineren.

6. Jas

Voor wanneer je de kleine mee naar buiten neemt voor een wandeling is het, last but not least, handig om ook een jas te hebben. Zo blijft je kleine lekker warm.