Panama Jack heren laarzen online kopen

Bij schoenen denk je waarschijnlijk meteen aan Italië. Maar wist je dat Spanje ook schoenen maakt van erg goede kwaliteit? Ze behoren zelfs tot de top van de wereld. Deze Spaanse herenlaarzen worden gemaakt van kwalitatief goed leer en suède en daarnaast is er een traditionele methode om deze schoenen te maken. Het is daarmee een duurzaam soort schoenen, die lang meegaan, al helemaal als je ze goed verzorgt en regelmatig naar de schoenmaker brengt voor verzorging. 

Voor wie? 

Het zijn herenlaarzen, maar uiteraard kunnen vrouwen ze ook dragen, want de pasvorm is vrij uniseks. Spaanse herenlaarzen kun je in een winkel kopen, maar ook kun je merken zoals de Panama Jack heren laarzen online kopen. Ze hebben een robuust uiterlijk, waardoor ze prima passen bij een spijkerbroek of andere outfits met een stoer uiterlijk. Het model is met name geschikt voor herfst en winter, omdat ze erg warm zijn. 

Panama Jack heren laarzen online kopen

Hoe zien ze eruit? 

Wat vrij kenmerkend is, is dat de schoenen een stoer uiterlijk hebben. Je hebt ze in verschillende uitvoeringen en stijlen. Zo kun je gaan voor de klassieke vorm met schapenvoering, maar je hebt ook pasvormen met veters of gespen. De kleuren zijn meestal zwart, bruin, groenig of rodig.